autolub1 autolub2 autolub3 autolub4
Total oil
TOTAL ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ

Η TOTAL είναι η 5η μεγαλύτερη εταιρεία ενέργειας & πετρελαιοειδών στον κόσμο. Έχοντας διανύσει επιτυχώς μια 30χρονη πορεία στη χώρα μας, αποτελεί αξιόπιστη λύση για ό,τι αφορά λιπαντικά οχημάτων, βιομηχανίας, ναυτιλίας και ειδικά χημικά υγρά. Τα προϊόντα TOTAL πληρούν τις διεθνείς προδιαγραφές και έχουν ασφαλείς, σταθερές και υψηλές αποδόσεις. Τα λιπαντικά οχημάτων TOTAL προστατεύουν τους κινητήρες από τη φθορά, ώστε να αποδίδουν καλύτερα και να μειώνεται η κατανάλωση καυσίμων.

JB GERMAN OIL DAS MOTOROIL
JB GERMAN OIL ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ

Η JB GERMAN OIL GmbH & Co KG ιδρύθηκε το 1997 και απολαμβάνει σήμερα την εμπιστοσύνη χιλιάδων ικανοποιημένων πελάτων σε περισσότερες από 51 χώρες σε όλο τον κόσμο. Με εμπειρία, άριστη εξυπηρέτηση, προσανατολισμό προς τον πελάτη, ελκυστικές τιμές και αξιοπιστία, η εταιρεία είναι πλέον γνωστή στην αγορά των λιπαντικών.
Τα λιπαντικά JB GERMAN OIL έχουν διεθνείς πιστοποιήσεις από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές οχημάτων.

elf
ELF ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ

Η ELF αποτελεί ένα θρυλικό εμπορικό σήμα σε όλο τον κόσμο στον τομέα των λιπαντικών: έναν κόσμο πάθους, τεχνολογικής εξειδίκευσης στα προϊόντα λίπανσης υψηλής ποιότητας. Τα λιπαντικά της ξεχωρίζουν, γιατί κρύβουν την αγάπη των κατασκευαστών τους για αυτό που ξέρουν να κάνουν καλά, μετά από χρόνια έρευνας στα εργαστήρια του ομίλου! Η ELF είναι αναγνωρισμένη για τη δυναμική της έρευνάς της και την τεχνική αποτελεσματικότητα των προϊόντων της.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

AUTOLUB ΝΟΪΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

αυτή είναι η εικόνα του προϊόντος

Η εταιρεία AUTOLUB ΝΟΪΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, με έδρα στη Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται στο χώρο των λιπαντικών αυτοκινήτων και, γενικότερα, στα προϊόντα λίπανσης, σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Από το 2003, έτος ίδρυσής της, έχει καταγράψει μια άκρως επιτυχημένη επαγγελματική πορεία. Με δυνατές και μακροχρόνιες συνεργασίες και μέσα από ένα αναπτυσσόμενο δίκτυο πωλήσεων, η AUTOLUB προσφέρει λύσεις για την κίνηση και τη λίπανση κινητήρων αυτοκινήτων, αλλά και κάθε είδους κινητήρα. Όλα τα προϊόντα της εταιρείας είναι εξαιρετικής ποιότητας και έχουν κατασκευαστεί βάσει υψηλών και διεθνών προδιαγραφών. Αναλυτικότερα, η AUTOLUB προσφέρει μια πλήρη σειρά υπηρεσιών και προηγμένων προϊόντων για λιπαντικά οχημάτων, γεωργικών μηχανημάτων και ναυτιλίας, ενώ διαθέτει και ειδικά χημικά υγρά. Σε όλους τους τομείς δραστηριοποίησής της, η AUTOLUB ΝΟΪΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ παρέχει εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες και πελατειακή υποστήριξη, ενώ διακρίνεται για την ταχύτητα εξυπηρέτησης και παράδοσης των προϊόντων της.

Εμπιστευθείτε την εταιρεία λιπαντικών AUTOLUB, στη Θεσσαλονίκη, και θυμηθείτε ότι η απόδοση του κινητήρα του οχήματός σας συνδέεται, πάντα, με τα προϊόντα λίπανσης που επιλέγετε και χρησιμοποιείτε!

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Λιπαντικά υψηλών προδιαγραφών

 • QUARTZ INEO LONG LIFE 5W30

  QUARTZ INEO LONG LIFE 5W30

  Read more
 • TOTAL GLACELF AUTO SUPRA

  TOTAL GLACELF AUTO SUPRA

  Read more
 • TOTAL COOLELF AUΤO SUPRA -37°C

  TOTAL COOLELF AUΤO SUPRA -37°C

  Read more
 • TOTAL COOLELF CLASSIC

  TOTAL COOLELF CLASSIC -26°C

  Read more

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ